mtb oosterhout

Nieuws

Ouder nieuws

Jeugdleden

 

Onze jeugdafdeling bestaat uit een aantal jongens en meisjes in de leeftijd van 8 tot ongeveer 16 jaar. We trainen op de maandagavond en woensdagavond van 18:30 tot 20;00 uur. In de wintermaanden oefenen we veel op de weg en in de rest van het jaar zijn we eigenlijk altijd in het bos bij Dorst aan het oefenen. De trainingsgroepen zijn onderverdeeld in een A,B en C groep. Meestal start je in de C groep om de beginselen onder de knie te krijgen. Je kunt ervoor kiezen om deel te nemen aan wedstrijden, dit is zeker niet verplicht, maar wel erg leuk om te doen! Via de KNWU site kun je je aanmelden voor de LJC wedstrijden die plaats vinden door het hele land. In de wintermaanden zijn er in de regio toertochten waar je aan deel kunt nemen en de jeugd kan ook mee doen aan de wintercompetitie van WV Jan van Arckel uit Arkel.

Kortom heb je zin om actief buiten bezig te zijn met leeftijdgenoten en hou je van fietsen dan bij je bij onze MTB vereniging aan het juiste adres!

Om eens proef te komen draaien kun je contact opnemen met Maurits Prins via info@mtboosterhout.nl of per telefoon: 06-29394687

Onze sponsors


home | contact | inloggen
NTFU logo MTB Oosterhout logo KNWU logo
wachten..
© mtboosterhout.nl 2015 | website: paqqa