Junioren groep

Voor wie is de Junioren groep?

De junioren afdeling van onze MTB vereniging is gericht op jongeren van ongeveer 16 tot 27 jaar jong. De groep bestaat uit recreatieve- en wedstrijdrijders. Zowel mannen als vrouwen zijn van harte welkom!

 

Naast de gebruikelijke trainingen gaat de groep maandelijks voor een uitstapje buiten de bekende omgeving, zo wordt er graag een track op de Utrechtse heuvelrug en in Limburg gereden!

Junioren

Trainingstijden

Deze groep traint 2x per week

De junioren trainen op woensdag van 19:15 tot 21:15 uur en zondag van 10:15 tot 12:00 uur.

Iedereen is 5 minuten voor de training aanwezig zodat de training op tijd kan beginnen.

 

Afmelden

Hoe afmelden voor een training?

Als je niet aanwezig kan zijn bij de training meld je je die dag uiterlijk een uur vóór de training af. Dit kan door een app te sturen naar de trainer.

Trainingsdoelen in deze groepen

Prestatiegericht trainen en vaardigheden verbeteren op je eigen niveau

Hou je van biken in de bossen, gezelligheid en wil je je MTB vaardigheden verbeteren? Dan is deze trainingsgroep ècht iets voor jou. Tijdens deze trainingen verbeter je je basisvaardigheden van het mountainbiken. Zo gaan we aan de slag met balans, bochten, steile afdalingen, beklimmingen en rijden over obstakels.

Of ben je juist meer van het trainen voor wedstrijden? Ook dat kan binnen deze groep! De diversiteit tussen de trainingen is uitermate geschikt voor beide doelgroepen.

Fiets je al langer? Geen probleem, sluit lekker aan iedereen kan hier nog iets van oppikken! Tijdens de trainingen ligt de focus op techniek en uithoudingsvermogen.

De Junioren groep

Trainer:

Trainer:

Deze toppers rijden mee: